FOR BEAUTY: Jaro 2023

Od: Zveřejněno: 27 března, 2023Kategorie: Novinky0 Komentáře on FOR BEAUTY: Jaro 2023

Jarní kosmetický veletrh For Beauty se tentokrát konal ve dnech 24.-25.3.2023 a My Wave nemohlo chybět! V prostorách PVA Expa v Letňanech jsme opět s radostí uvítali naše zákaznice.

Příprava veletrhu je vždy velmi náročná, ale rozhodně to stojí za to! Náš tým se shodl, že se nic nevyrovná tomu, když se můžeme setkat s našimi stávajícími, ale i novými zákaznicemi, popovídat si s nimi a předvést jim naše bestsellery či nové produkty. Velice nás naplňuje a inspiruje slyšet vaše příběhy a vnímat vaše potřeby. Jste pro nás hnacím motorem a jsme odhodláni vám dále přinášet to nejlepší ze světové kosmetiky.

Moc dobře víme, jak důležité je si při výběru kosmetiky jednotlivé produkty nejprve osahat a vyzkoušet. Mohli jste si u nás přivonět nejen k našim milovaným produktům od indonéské značky Mustika Ratu, ale také vyzkoušet nové krémy a séra značek Missha a It’S SKIN. Za zmínku stojí také další korejská kosmetická značka Shangpree zabývající se holistickým přístupem ke kráse.

Majitelka My Wave paní Denisa se také setkala se zástupci KOTRA (=nevýdělečná organizace vlády Korejské republiky založena na podporu podnikatelských a investičních vztahů mezi Koreou a Českou republikou). Již v minulosti jsme spolupracovali a nyní se vztahy obnovily. Dostali jsme spoustu produktů několika korejských výrobců a těšíme se na testování. Neustále naše produktové portfolio vylepšujeme a rozšiřujeme.

Pokud jste si od nás z veletrhu něco odnesli, dejte nám vědět, jak vám produkty vyhovují. Jsme tu pro vás a stále se snažíme dopřát vám to nejlepší. Další veletrh bude na podzim, a to ve dnech  20.-21.10.2023 a již nyní se na něj těšíme.