FOR BEAUTY: Jaro 2024

Od: Zveřejněno: 16 dubna, 2024Kategorie: Uváděný0 Komentáře on FOR BEAUTY: Jaro 2024

Jako každé jaro, tak i letos se náš tým My Wave zúčastnil oblíbeného kosmetického veletrhu For Beauty, který se konal 5.-6. dubna 2024 v prostorách PVA Expa v Letňanech. Veletrh For Beauty je jedinečnou událostí zaměřenou na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a vše, co souvisí s ženskou krásou, ale také na wellness a relaxaci.

Přípravy na tento veletrh byly, jak již tradičně bývá, velice náročné, ale žádná práce se nemůže rovnat radosti ze setkání s našimi věrnými zákazníky a z přivítání nových tváří. Měli jste možnost osobně vyzkoušet a ovonět naše vyjímečné produkty pocházející z Indonésie, Koreje a Japonska a objevit nejnovější trendy produkty.

Na veletrhu jsme s hrdostí představili nové značky jako COSRX, Percent Science a TOCOBO, které momentálně vévodí kosmetickému světu. Jsme přesvědčeni, že jste se do těchto produktů zamilovali stejně hluboce jako my.

S nadšením očekáváme další veletrh, který se bude konat opět v Letňanech na výstavišti od 4. do 5. října 2024. Již nyní se na vás všechny těšíme a doufáme, že budeme moci společně prožít další nezapomenutelné chvíle.