FOR BEAUTY: Podzim 2022

Od: Zveřejněno: 17 října, 2022Kategorie: Novinky0 Komentáře on FOR BEAUTY: Podzim 2022

Kosmetický veletrh For Beauty se pro nás stal již tradicí, a tak jste se s námi o víkendu 7.-8.10.2022 mohli potkat v prostorách PVA Expa v Letňanech. For Beauty je veletrh zaměřen na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a zkrátka vše, co se týká ženské krásy, ale i na wellness a relaxace. Tam jsme přeci nesměli chybět.

Příprava je to vždy velmi náročná, ale rozhodně to stojí za to! Náš tým se shodl, že se nic nevyrovná tomu, když se můžete konečně setkat se svými stávajícími i novými zákaznicemi, popovídat si s nimi a společně vyzkoušet a ovonět naše skvělé produkty. Velice nás naplňuje a inspiruje slyšet vaše příběhy a vnímat vaše potřeby. Jste pro nás hnacím motorem a myslíme si, že jsme nyní více než kdy dříve odhodláni vám dál přinášet to nejlepší ze světové kosmetiky.

Moc dobře víme, jak důležité je si při výběru kosmetiky jednotlivé produkty nejprve osahat a vyzkoušet. Mohli jste si u nás přivonět k našim milovaným produktům od indonéské značky Mustika Ratu, které přinášejí i aromaterapeutické účinky. Představily jsme také super účinné a zároveň velmi šetrné masky korejské značky Purederm, které jsou na to, jaké mají účinky, opravdu velmi cenově dostupné. A za zmínku stojí také další korejská kosmetická značka Shangpree zabývající se holistickým přístupem ke kráse.

Pokud jste si od nás z veletrhu něco odnesli, dejte nám vědět, jak vám produkty vyhovují. Jsme tu pro vás a stále se snažíme dopřát vám to nejlepší. Další veletrh bude na jaře příštího roku, už nyní se těšíme.