Nová značka a produkty Missha

Od: Zveřejněno: 9 srpna, 2021Kategorie: Novinky0 Komentáře on Nová značka a produkty Missha

Do portfolia našeho e-shopu jsme zařadili jednu z nejpopulárnějších korejských značek. Missha byla založena v roce 2000 v Jižní Koreji a od té doby expandovala do mnoha zemí Asie, Evropy a Ameriky.

Missha věří, že kosmetické výrobky, jak péče o pleť, tak i make-up, by měly mít nejvyšší kvalitu při zachování hodnoty a cenové dostupnosti. Značka nabízí širokou škálu kvalitních produktů pro potřeby vaší pokožky a řešení krásy. Výrobky se skládají převážně z přírodních ingrediencí a obsahují jen minimum konzervantů či jiných syntetických látek. V produktech Missha tak můžete nalézt např. dřevěné uhlí, ženšen, ovocné kyseliny, zelený čaj, jíl, aloe vera nebo bambucké máslo. Při nepřetržitém používání produktů značka slibuje postupné změny s časem a zlepšování vaší pokožky.

Pro začátek jsme vybrali tyto 3 produkty, které nás oslnily svou účinností a výbornou cenou. Do budoucna budeme určitě ještě vybírat další produkty této značky, již nyní některé testujeme…

Plátýnková maska PERLA

Plátýnková maska s výtažkem z perel pro hydrataci a projasnění pleti. Pleťová maska s výtažkem z perel rozzáří, vyhladí a rozjasní unavenou a mdlou pleť.

Vysoce hydratační krém se šnečím extraktem

Vysoce vyživující hydratační krém s obsahem šnečího extraktu a zpevňující kontury obličeje. Pleťový krém Missha Super Aqua poskytne vaší pleti intenzivní hydrataci a hloubkovou výživu.

Plátýnková maska MED

Rozjasňující plátýnková maska med. Pleťová maska obsahuje extrakt z medu bohatý na minerály, vitaminy a esenciální aminokyseliny.