Nové masky na ruce a nohy

Od: Zveřejněno: 7 března, 2021Kategorie: Novinky0 Komentáře on Nové masky na ruce a nohy

Moc mě těší, když mohu pro vás objevovat nové produkty, které vždy nejprve pečlivě testuji na sobě a svých blízkých. Tentokrát se do mého hledáčku dostaly masky na ruce a nohy. Byla jsem ráda, když mi náš dodavatel korejské kosmetiky představil značku STAY WELL, která tyto masky nabízí.

Produkty péče o pleť STAY WELL jsou založené na inovativních materiálech a přísadách a byly vyvinuty a vyrobeny společně s evropskými odborníky a renomovanými korejskými výrobci kosmetiky. Výrobky poskytují efektivní péči o pleť za dostupnou cenu.

A proč jsem chtěla rozšířit naše portfolio masek právě o tyto?

Ruce a nohy jsou naší visitkou a ke každodenní péči je třeba přidat i to občasné „maskování“. Jde o speciální péči o namáhané ruce a nohy, pro které je především zima zatěžkávajícím obdobím. I když si ruce a nohy pravidelně mažeme, přece jenom to chce jednou za čas jim dodat extra péči. Mrazivé počasí, vítr, časté používání dezinfekce a mycích prostředků, to vše se podepíše na nehtech a rukou. Chodidla se všeobecně přes zimu více vysušují. S prvními slunečnými paprsky se blíží doba sandálů, žabek a určitě chceme, aby naše nožky vypadaly reprezentativně. Takže pojďme zkusit a objevit tuto speciální péči!

K testování jsem si vybrala 3 masky na ruce a nohy, resp. rukavice a ponožky.

1. Hydratační maska na ruce EUCALYPTUS

Na ošetření suchých a popraskaných rukou je výborná HYDRATAČNÍ MASKA NA RUCE EUCALYPTUS. Maska je ve tvaru rukavice, která je napuštěná koncentrovaným gelem, který chrání a zvlhčuje vaše unavené ruce. Díky svému designu je použití masky efektivní a snadno se používá. Extrakt z eukalyptu chrání zdraví vašich rukou, zatímco bambucké máslo, zelený čaj a další bylinné extrakty zvlhčují a regenerují unavenou pokožku. Toto složení udržuje ruce jemné, hydratované a vyživené. Gel se snadno vstřebává do kůže a podporuje obnovu buněk. Doporučuji použít 1x týdně po dobu cca 30 minut, vaše ruce to určitě ocení.

2. Exfoliační ponožky CITRON

Na chodidla jsem se rozhodla vyzkoušet exfoliační ponožky a masku na nohy. EXFOLIAČNÍ PONOŽKY CITRON pomůžou zapomenout na ztvrdlou kůži na nohou, mozoly nebo popraskané paty. Díky exfoliaci nohou se brzy můžete těšit z hebké pokožky. Maska je dvojice nositelných ponožek, které jsou díky svému designu účinné a snadno se používají. Citron, pomeranč, čajovník, med a další přírodní rostlinné výtažky odstraňují mozoly, zatímco kokosový olej zklidňuje čerstvě odlupovanou pokožku. Účinné látky v exfoliační masce působí na vrchní vrstvu kůže, kterou změkčují. Stará kůže se po použití ponožek začíná odlupovat a uvolňuje místo nové jemné pokožce. Proces může trvat několik dní, asi po dvou týdnech získáte hladká chodidla, po kterých toužíte. Osobně si myslím, že je to skvělá varianta, jak docílit krásných hebkých chodidel!

3. Hydratační maska na nohy KONOPNÝ OLEJ

HYDRATAČNÍ MASKA NA NOHY KONOPNÝ OLEJ  je intenzivní změkčující, hydratační a vyhlazující péče o vaše nohy. Kůži na nohách chrání před vysycháním a rohovatěním. Maska je ve tvaru ponožky, která je napuštěná koncentrovaným gelem, který chrání a zvlhčuje vaše unavená chodidla. Díky svému designu je použití masky efektivní a snadné. Maska okamžitě odstraňuje odumřelou pokožku a zjemňuje kutikuly, zatímco konopný olej, kokosový olej, olivový olej a extrakt z bambuckého másla vaše nohy důkladně hydratují. Skvělá volba, abychom docílili krásně hladkých a hydratovaných chodidel. Pryč s prasklinami a suchou kůží!

A co říci na závěr? Určitě stojí za to tyto masky vyzkoušet. Na pravidelnou péči o náš obličej jsme si už zvykli, nyní jsou na řadě naše ruce a nohy! Pravidelné používání hydratačních a výživných krémů je již povinnost a občasná  péče v podobě těchto masek ideální. Naše ruce i nohy si budou chrochtat blahem a ocení nás krásným vzhledem.

Všechny tyto masky můžete zakoupit na našem e-shopu www.mywave.cz

A jaké jsou vaše zkušenosti s podobnými maskami?