Nové produkty z Japonska

Od: Zveřejněno: 9 srpna, 2021Kategorie: Novinky0 Komentáře on Nové produkty z Japonska

Stále pro vás objevujeme novinky ze světa kosmetiky a beauty. Tentokrát jsme po testování vybrali a zařadili do našeho portfolia kosmetiku z dalekého Japonska. Jedná se o čistící pěny od společnosti AHA Cleansing Research, která je nejprodávanější japonskou kosmetickou značkou od roku 2001.

S pomocí tohoto čistícího exfoliačního ošetření s AHA kyselinami získáte čistou a svěží pleť. Pravá krása začíná u pleti a čistící pěny s AHA kyselinami vám zaručí, že vaše pleť bude zářit!

Tyto čistící pěny na obličej vyhovují potřebám každého typu pleti a vykouzlí vám hladkou a zářivou pokožku v několika sekundách.

Alfa hydroxykyseliny (AHA) účinně odstraňují odumřelé kožní buňky, které mohou způsobovat ucpávání pórů. Čistí pokožku, odstraňují make-up a znečištění. Jemný peeling pokožky odstraňuje nedokonalosti pleti a pokožka se stává zářivější. Ovocné kyseliny vyrovnávají tón pleti, vyhlazují její hrubou texturu, rozjasňují ji a přispívají k jejímu omlazení.

Čistící pěna typ N

AHA čistící pěny se vyrábějí ve čtyřech typech. Čistící pěna typ N je exfoliační čistič pleti obohacený o extrakt z kiwi. Pěna jemně odstraňuje staré odumřelé kožní buňky, čistí póry bez podráždění a zlepšuje krevní oběh pokožky. Ta se pak může lépe obnovovat a je hladká a zářivá.

Čistící pěna typ B

AHA čistící pěny se vyrábějí ve čtyřech typech. Čistící pěna typ B je velmi jemný peeling, a zároveň je pokožka zvlhčena rostlinnými ceramidy. Ceramidy tvoří ochrannou vrstvu pokožky, která pomáhá předcházet její dehydrataci a poškození způsobenému stresujícími vlivy prostředí.

Čistící pěna typ R

AHA čistící pěny se vyrábějí ve čtyřech typech. Čistící pěna typ R obsahuje minerální jíl, fermentovaný růžový med, ceramidy, kyselinu hyaluronovou a výtažek z mateří kašičky, které obnovují, zvlhčují a zpevňují pokožku.

Čistící pěna typ akné

Pokud máte citlivou pokožku nebo bojujete s akné, může být obtížné najít vhodný přípravek na čistění pleti. AHA čistící pěny se vyrábějí ve čtyřech typech. Čistící pěna typ akné je léčivý přípravek na bázi pěny obsahující sójový a pohankový extrakt.